perjantai 21. syyskuuta 2012

Tilasin kirjoja netistä!

Olen nykyään aika huono ostelemaan kirjoja. Johtuisikohan myös siitä, että Akateemisen ja Suomalaisen valikoimat ovat..noh vähän suppeita.

Tuossa kuitenkin pari kirjaa, jotka tilasin Sammakosta. Yritin kamerakännykällä kuvata myös niiden huokeaa yhteishintaa kotiinkuljetettuna, mutta eihän tuosta varmaa mitään selvää saa. Macin kuvaohjelmakin päätti pienentää kuvan itsepäisesti.

NO se hinta: 18 euroa!!!! Tuo Rimbaud on vielä kovakantinen. Bongasin Pyhän Morrisseyn Antti Nylénin blogista. Hän on kyseisen kirjan suomentanut.

On muuten suuri vääryys, että Nylén on lopettanut loistavan bloginsa. Luin sen yhdeltä istumalta. Onneksi tuo jäähyväisviesti on nimetty niinkin lohduttavasti kuin se on. Tauko on hyvä joskus. Tämäkin blogi on nähnyt monta sellaista.

Odotan innolla, että pääsen noiden kirjojen kimppuun. Sitä ennen on kuitenkin luettava loppuun Houllebecqin Alkeishiukkaset ja lukupiirin seuraava kirja: Murakamin Norwegian Wood. Olen kuullut, että se on vähemmän mystinen kuin muut hänen teoksensa.

Houllebecq on muuten varsin mielenkiintoinen tapaus. Palaan siihen mahdollisesti myöhemmin, siihen ja lukemaani Kätilöön. Ketun teos tuntui suorastaan puhdistavan sieluani Mediahuoran aiheuttamasta kuonasta. 

Ei kommentteja: